Песента е създадена съвместно с групата на певеца "Julian's Laughter"

Славин Славчев, победителят в трети сезон на X Factor Bulgaria, и новият му проект "Julian's Laughter" представят дебютния си сингъл "Lost". Промоцията на песента и видеото към нея ще се състои на 2 ноември от 19.30 ч. в Sofia Live Club и на 03 ноември от 20.00 ч. в Rubik Art Center, Варна.

"Julian's Laughter" е най-новото творческо превъплъщение на Славин Славчев, който спечели публиката и първото място в третия сезон на X Factor Bulgaria (2014-2015 г.) със своето рок звучене и безкомпромисно пеене. Той, заедно с двама негови приятели, с които свирят заедно преди Славин да триумфира в музикалния формат, възраждат своята авторска музика с ново име, звук и визия. Членове на групата са Милослав Петров (клавишни), Тихомир Василев (китара), Николай Николаев (барабани) и Славим Славчев (вокали и бас китара). Стилът на "Lost" е модерен alternative art rock, а видеото е дело на екипа на Bashmotion. В него бандата прави експеримент, свирейки песента без почивка в продължение на 6 часа, и разчита на естествено уловените емоции през този период. Момчетата сами продуцират себе си с помощта на спонсорство.

Не пропускайте изявите на новите таланти в X Factor на концертите в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.