Не пропускайте втория лайв концерт на музикалното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Милена Цанова е едно от наистина цветните лица в пети сезон на X Factor. Със собствен стил, красиви очи и прекрасен глас тя успя да спечели доверието на журито в музикално шоу №1 и да завладее сърцата на публиката.

Как се чувства след първия концерт, откъде черпи вдъхновение и какво е X Factor за нея – всичко това Милена споделя в интервю с Венелина Стоянова за Vesti.bg.

По темата

Как би описала преживяването на първия концерт?

Преживяването след лайв е невероятно и неповторимо. Всичката енергия, с която се изпълваш, е една от причините, поради която се чувстваш горд от себе си, че си се изправил пред толкова много хора и близки, които те подкрепят. Изисква се доста смелост за лайфовете. В тях хората виждат как се разгръщаме.

Снимки от първия лайв концерт може да видите в галерията ТУК

Какви са очакванията ти за предстоящия концерт в неделя, чиято тема е Хелоуин?

Нямам конкретни очаквания. Единствено желая да изпълня задачата и сцената, колкото се може по-добре. Искам от себе си да запазя самообладание и да съм на 113% готова за песента, която ще изпълня.

Какво е за теб X Factor?

За мен X Factor е една огромна възможност и реален трамплин за моите умения. X Factor е едно от онези изживявания в живота, които го правят по-хубав и по-щастлив за определен период от време.

Аз съм човек със състезателен дух и желание за адреналин. Вярвам, че сцената на X Factor е "Адреналин номер 1" на този етап от моя младежки живот. X Factor е приключението, което очаквам и искам за себе си отдавна. Отдадох му се чак сега, защото за всяко нещо си има време. Първо учението, а после и забавлението. 

Външният ти вид е различен и това те отличава. Вдъхновяваш ли се от някого или визията ти е плод на твоите лични представи и въображение?

Винаги по определен начин съм била различна. Не си падам по т.нар. "модни клишета", които се сменят всеки сезон и често несполучливо. Вдъхновявам се от творческия хаус в гардероба си. Той е толкова цветен, колкото и ритмите, които редя в ума си от сутрин до късно вечер.

Визията ми е плод на моя вътрешен свят и комфорт в него. Вдъхновява ме различното и идейното. Пошлостта и еднаквостта никога не са били предпочитани от мен и няма да бъдат. Моят вътрешен свят не би бил в хармония, ако не мога да правя избори за собствения си стил. Не обичам да съм под знаменателя на чужди личностни решения, защото аз съм изградила това, което съм, и то трябва да остане цяло и мое. Това съм аз и никой друг! Ако нещото, наречено "мое си", претърпи тотална промяна, то тя би се дължала единствено и само отново на мое решение.

Най-големият подарък, който можем да си направим, е да се посветим на целта да живеем автентично. А аз ще добавя и различно.

Цялото интервю може да прочетете на сайта Vesti.bg

Не пропускайте изпълнението на Милена Цанова на втория лайв концерт на X Factor тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.