Известният рапър и ментор в музикално шоу №1 разкри подробности за новата си песен и автобиографичната си книга в “На кафе”

“Хубаво е да има телевизионни предавания, които показват артиста извън изпълнението на песента му, което е три минути”, сподели Криско в “На кафе” по повод на ролята си на ментор в X Factor и участието му в “Като две капки вода”.

Известният рап изпълнител разкри и подробности за автобиографичната му книга - “Пътят нагоре”, която ще излезе на 6 ноември.

“В книгата има много забавни случки и полезни неща за всички, които ще се занимават с музика и шоу бизнес”, разказа рапърът и сподели, че в автобиографията му “хората могат да видят разликата между Криско и Кристиан Талев”.

“Тази вечер в 19.00 ч. ще излезе съвместното ми парче с Pavell & Venci Venc’, което ще бъде много различно от техния стил и от моя. Исках да направим нещо различно от обикновена колаборация, която ще мине и ще замине; нещо, което ще остане повече време. Така се появи много емоционална песен, лирична и дълбока – “Герой”, разкри Криско.

Какво още разказа известният рапър за автобиографията си и новата си песен, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте да видите как ще се представят момчетата под менторството на Криско в X Factor в неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.