Златното момиче на художествената гимнастика - пред Никол Станкулова

„От 16 години съм член на Управителния съвет на българската гимнастика. Последните 5 години съм вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика. Аз съм член и вицепрезидент на Европейската федерация по художествена гимнастика. Това, с което се занимавам, са състезания, гимнастика. Харесвам това, което правя, защото обичам децата. Искрено се възхищавам на тяхната отговорност и дисциплина, с която подхождат към своите ангажименти”, заяви в студиото на „Здравей, България” вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Мария Петрова.

ВТОРИ В СВЕТА: Гимнастичките ни грабнаха среброто в многобоя (ВИДЕО)

Тя си припомни годините на усилена тренировка, върна се към медалите, които е спечелила и говори за силата на новите гимнастички.

ГРАЦИИТЕ НА РОДНА ЗЕМЯ: Вижте първите им думи (ВИДЕО+СНИМКИ)

От 23 години тя е рамо до рамо със съпруга си - футболиста Боби Михайлов.

„Знаех, че това е пътят. Знаех, че това е човекът за мен. Заедно сме от 23 години. Ако двама души не са толерантни един към друг, ако не правят компромиси, нищо не може да се случи. Така е и в приятелството, и в любовта. Аз съм щастлива, че попаднах точно на Боби, защото ние много се допълваме”, каза още Мария Петрова. 

Илиана Раева - триумф на волята

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.