Изпълнителят споделя приключенията в последните 10 години от живота си в автобиографична книга

Един от най-успешните музикални звезди в България и ментор на отбора на Момчетата в музикално шоу №1 X Factor гостува при Виктор Николаев в "Здравей, България", където разказа за първата си книга "Пътят нагоре". 

"Книгата е разделена на две части - половината разказва за професионалния ми път и трудностите в него, а другата част е за личния ми живот. Предполагам, че втората част ще е даже по-интересна за хората. Има много истории преди и след участия, както и за първата ми целувка" - сподели рапърът за съдържанието на книгата си. 

"Исках да направя нещо по-интересно от голям концерт за 10-годишнината ми на сцената. С мои приятели си говорихме, че има толкова много истории през годините, които са се случили и трябва да си записвам, за да издам по-късно" - споделя Криско за причината да напише "Пътят нагоре". 

Книгата ще има турне в София, Варна, Пловдив и Русе, където Криско лично ще присъства и подписва копия за феновете си. 

Какво още разказа изпълнителят в стуидото на "Здравей, България" може да видите във видеото. 

Не пропускайте и Нощта на любовта в X Factor тази неделя от 20.00 ч. по NOVA 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.