След един от най-оспорваните двубои за сезона Вирджиния запази мястото си в шоуто

Четвъртият лайв концерт на X Factor се оказа последен за Иван Димитров след една от най-тежките битки за сезона.  “Вирджиния заслужава да бъде тук. Ако има някой, който да заслужава да остане в това шоу, то това е тя“, сподели развълнуваният Иван, минути преди да напусне сцената на музикалното шоу. За своя спасяваща песен той избра Breathe Easy на Blue, а неговата съперница за оставане в шоуто Вирджиния заложи на Son of a preacher man.  

Снимки от Нощта на любовните песни в X Factor можете да видите ТУК

Лирични изпълнения и любовни откровения увенчаха сцената на X Factor в нощта на любовта. Концертът беше открит с една от най-взискателните песни в съвременната популярна музика – парчето Stone cold на Деми Ловато в изпълнение на Вирджиния. “Силните емоции дават на артистите възможност да правят изкуство. Използвай музиката, мисля, че тя може да те спаси в този момент“, беше съветът на Любо Киров към Джини, която успя да надмогне раздялата с половинката си и да даде най-доброто от себе си на сцената.

С впечатляваща постановка и Hurts на Емели Санде, Йоана получи от журито оценката “безпощадно пеене“. Под блясъка на стотици светлини на сцената и сред публиката 4Magic изпяха Flashlight на Jessy J, допълвани от Бон-бон. Теодор изправи на крака публиката с емблематичната балада на The Rolling Stones – Angie. Мирослава направи джаз прочит на Джон Леджънт, а Милена обра овациите с поредна оригинална поява. 

Не пропускайте големите филмови хитове в петия лайв на X Factor следващата неделя от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.