"Ако не дойде, ще считаме, че лъже", заяви Корнелия Нинова

БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарната зала кои са депутатите, които определи като "наркотрафиканти" и тези, купували гласове.

Преди няколко дни Борисов заяви, че в парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик. „Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от затворници, не по-малка ужасяваща констатация”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС.

БСП поиска оставките на Валентин Радев и Валери Симеонов

„Затова внасяме подписи с искане за изслушване в Народното събрание на премиера, ако трябва и на закрито заседание. Искаме фактите и истината. Да дойде и да каже поименно кой депутат се занимава с наркотрафик. Защото това наистина е ужасяващо, ако в България има такива депутати и да спрем с тази манипулация за купуване на гласове“, призова Нинова.

Тя призова премиерът да дойде и да каже с факти и доказателства кой депутат е купувал гласове, още повече от затворници. „Искаме истината за наркотрафика и купуването на гласове - поименно и с факти и доказателства. Ако не дойде, ще считаме, че лъже. Ако дойде, да каже поименно и с факти и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая“, категорична беше тя.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес