Гледайте връчването на статуетката в “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVА

Съвсем заслужено журналистът Петър Волгин се сдоби днес със “Златен скункс“ като награда крайно неуместното му изказване спрямо българския тенисист Григор Димитров.

Преди дни Волгин шокира с изявление в личния си профил във Facebook, което гласеше, че е „изключително досадно постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми".

Критичният коментар, омаловажаващ успехите на най-добрата ни ракета предизвика бурна вълна от негативни реакции и към редакцията на предаването заваляха куп гневни писма, призоваващи  “Господарите“ към действие.

Тази вечер зрителите ще видят как Волгин прие статуетката и какво сподели пред камерата на “Господари на ефира“ след историческия триумф на Гришо. Очаквайте и забавни моменти след триумфа на българския тенисист.

Коцето и Фънки ще влязат в люта битка с трезвеността и ще я победят съкрушително в къщата на Бай Брадър. От настоящите Съквартиранти ще се пренесат към ексклузивното участие на бившите в техния “Блиц 2 в 1“ с Тото и шеф Петров. Ще излъчат и един апел да открием жена, която е загубила парите си в столичен мол, който доказва, че у нас все още има честни хора. Накрая ще се върнат в час по география, за да проверим познанията на новия парламентарен шеф – Цвета Караянчева.  

Не пропускайте “Господари на ефира“ този понеделник от 23.00 ч. по  NOVА.