Историята на Кийтън предизвика вълна от съпричастност дори сред най-големите звезди на киното, музиката и спорта

Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от свои съученици, трогна милиони хора по цял свят.

Майката на Кийтън Джоунс публикува в социалните мрежи видео, в което момчето през сълзи разказва за униженията, които ежедневно преживява.

Наричат ме „грозен”. Казват, че нямам приятели. По време на обяд ме заливат с мляко и ме замерят с шунка и хляб”, обяснява Кийтън, плачейки.

Той споделя, че не е единственият, който търпи подигравки в училището.

Кои български звезди понасят най-много подигравки във Facebook?

Питам просто от любопитство – защо ни тормозят?  Какъв е смисълът? Защо им доставя удоволствие да се държат лошо с невинни хора. Различните не са виновни, че са такива. Ако някой се забавлява на ваш гръб, бъдете силни”, казва Кийтън във видеото.

Майка му заснела трогателната изповед в деня, когато детето я помолило да го вземе по-рано от училище, защото се страхувал да обядва в столовата.

След публикуването на видеото момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи.

Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича „смел”, защото е намерил сили да премине през трудностите.

Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се променят. И докато тези ужасни хлапета се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „Отмъстителите“ в Ел Ей догодина?“, написа актьорът Крис Евънс в Twitter. 

 Президентът на UFC (Ultimate Fighting Championship – най-голямата ММА организация в Северна Америка) Дейна Уайт покани Джоунс в централата на организацията в Лас Вегас. 

Момиче с 500 петна по кожата стана модел (СНИМКИ)

Това видео разби сърцето ми. Моля ви, бъдете мили един към друг”, призова певицата Кейти Пери.

„Кийтън, не си губи времето да се чудиш защо грубияните са толкова гадни. Те са тъжни хора, които си мислят, че като нараняват другите ще се почувстват по-добре, защото наистина не се харесват”, написа в Тwitter Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър в „Междузвездни войни”.

Видеото трогна и сина на Доналд Тръмп, който го покани да му гостува с близките си.

Малкият Кийтън има и нов приятел - известния куотърбек от Тенеси Джарет Гуаратано. 

Джъстин Бийбър също направи специално видео за Кийтън. 

Броени часове, след като видеотосе разпространи чрез социалните мрежи до всички кътчета на планетата, в Twitter се появиха коментари и постове за майката на момчето. В тях се твърди, че жената е изявен расист и самата тя е наричала „грозни” протестиращи срещу дискриминацията афроамериканци.

Редактор: Маргарита Стоянчева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.