Български звезди отново ще влязат в обувките на световноизвестни изпълнители

Уникалното шоу за преобразявания в България – “Като две капки вода“, се завръща с нов сезон от 26 февруари в 20.00 ч. по NOVA. Предаването, което в продължение на пет издания представи любими актьори, изпълнители и водещи в амплоа на световни звезди, ще се отправи към нови зашеметяващи образи през февруари. Емблемата на шоуто – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, отново ще провокират жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти. “Шести сезон на “Като две капки вода“ няма да изневери на традицията да представи звездни участници и любими лица, които  зрителите не очакват да видят в това амплоа“, коментират от продукцията. В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза.

Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал и много други. “През изминалите години предаването представи Ненчо Балабанов, който е един от най-добрите имитатори в България. В “Капките“ Криско доказа, че може не само да рапира, но и да пее, а Ваня Джаферович, че спортистите имат място на сцената“, допълва екипът, който обещава нови звездни надпревари.

Не пропускайте новия сезон на “Като две капки вода“ от 26 февруари по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването.