Дамата с най-разпознаваемия глас е първият обявен участник в шести сезон на култовото шоу за преобразявания

Софи Маринова е първият обявен участник от звездния каст в шести сезон на единственото по рода си шоу "Като две капки вода“, което стартира на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA. Една от най-известните дами в историята на поп-фолк музиката ще се изправя пред Бутона на късмета в продължение на 13 лайфа, за да влезе в обувките на едни от най-популярните световни изпълнители. "Шоуто е голямо предизвикателство за мен. Интересно ми е как ще звуча на английски – със сигурност ще ми се падат и такива парчета. Всички знаят уменията ми в балканските песни, но на този език не пея", споделя Софи, която вярва, че ще се чувства чудесно в компанията на останалите артисти в шоуто, превърнало се в култ в телевизионния ефир.

Софи Маринова има над 150 издадени песни и поредица успешни сингли и албуми. През 2012 г. тя се класира на полуфинала на Евровизия, когато едва една точка не достига, за да бъде включена и сред финалистите. През 2014 г. получава сръбската награда "Белгардски победник", която я отличава като емблематичен изпълнител на Балканите. "Софи ще трябва да моделира най-специфичното – своя глас. Със сигурност ще й се налага да наподобява мъжки гласове, както и дами с доста по-различно звучене", коментира екипът на шоуто.

Не пропускайте старта на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания, което ни показва най-любимите ни звезди в неподозирана светлина - на 26 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA.