Актьорът обичал азиатки, защото били покорни

Телевизионната водеща Гери Дончева е работила като лична асистентка на актьора и музикант Стивън Сегал по време на европейското му турне.

Момиче на Бонд обвини Стивън Сегал, че я насилвал в София

Задълженията й били да менажира офиса и бизнес кореспонденцията му. Българският модел била истински шокирана, когато Сегал поискал от нея да му направи масаж на ходилата, каза тя в "На кафе". Дончева му отказала, но въпреки това няколко дни по-късно той я помолил да му масажира гърба и лимфните възли.

Стотици на протест в Холивуд срещу сексуалния тормоз (ВИДЕО)

„Физически не ме е насилвал по никакъв начин”, добавя Гери. Въпреки това Сегал не е насилвал българката, защото знаел, че тя е известна в страната си.

И Ричард Драйфус обвинен в сексуален тормоз

Гери Дончева разказва, че Стивън Сегал поискал да наема азиатки, защото те се подчинявали на волята му и правели каквото пожелае. Той наел и още една българка за асистентка, въпреки че девойката не знаела английски език.

Обвиниха и Стивън Сегал в сексуален тормоз

Андрей Слабаков, който беше в студиото „На кафе”, потвърди от личен опит, че Сегал има тежък характер. Все пак той коментира, че е съвсем нормално един мъж да ухажва една красива жена и след като тя му е отказала, той не вижда проблем.

Стивън Сегал - заплаха за националната сигурност на Украйна

Гери Дончева се оплака, че за цялата работа, която е свършила за Сегал, той не й е платил.  

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.