Обуването на чорапогащник и подготовката за женски образ ще бъде най-голямото предизвикателство за актьора по време на култовото шоу

Един от най-чаровните български актьори Иван Юруков ще се присъедини към звездните участници в шести сезон на "Като две капки вода", който ще превземе ефира на NOVA на 26 февруари в 20:00 ч. Известен с роли на театралната сцена, участие в успешни български сериали и кино продукции, сред които "Аве" и "Дъвка за балончета" – един от 10-те най-гледани български филми за последните 20 години, сега той ще се впусне в 13 неочаквани преобразявания по време на култовото шоу. "Очаквам да бъде изключително забавно и разбира се - истинско предизвикателство. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти", споделя харизматичният актьор. "Надявам се да успея да изградя успешен образ с автентично вокално звучене. Да си обръсна краката за женски образ и да обуя чорапогащник – това ще бъде истинско предизвикателство!", допълва с чувство за хумор Юруков.

Иван е роден през 1978 г. в Сандански, през 2004 г. завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. През 2017 г. е номиниран за "Аскеер" за главна мъжка роля за блестящата си игра в "Майстори". Почитателите на театралното изкуство са гледали негови участия в "На ръба", "Хъшове", "Хамлет", "Вишнева градина", "Ревизор", "Полет над кукувиче гнездо", "Идеалният мъж", а феновете на "Като две капки вода" ще имат възможност да видят 13 образа, които ще покажат Юруков в нова светлина – тази на световноизвестни музикални звезди.

Не пропускайте старта на уникалното шоу за преобразявания, в което освен Иван Юруков ще видим любимката на публиката Софи Маринова и още от най-големите български звезди - на 26 февруари от 20.00 ч. само по NOVA.