Най-родолюбивото предаване отново ще предложи изненади на зрителите от 16.00 ч. по NOVA

Епизода на "Аз обичам България" отново обединява едни от най-ярките и актуални български звезди в благородната надпревара по знания и игри, свързани с родината. В отбора на Юлиан Константинов рамо до рамо ще застанат две певици от различни поколения. Зрителите ще видят легендарната Силвия Кацарова, изпълнителка на вечните хитове "Огън от любов" и "Големият кораб минава", и откритието на X Factor Дарина Йотова - DARA. Джентълменът в отбора е дългогодишният капитан и звезда на националния отбор по волейбол Владо Николов. 

В другия отбор мястото до капитана Андрей Слабаков заема режисьорът Зорница София, която изпълнява и главната роля в успешната българска кино лента "Воевода". Звездата на бокса Тервел Пулев е другият мъж в отбора, а групата допълва чаровната Зейнеб Маджурова от "На кафе".

Най-родолюбивото предаване ще предложи изненади за зрителите. Един от играчите ще е толкова добър в рисуването, че ще впечатли участниците и зрителите в "Нарисувай това", а друг ще успее да спечели 30 точки за отбора си по необичаен начин. На финала победата ще е за отбора, който успее да удави противниковия капитан, а това може да се окаже не толкова лесна задача.

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". В епизода този следобед зрителите ще видят макет на Рилския манастир, който се отличава с неповторима архитектура и богата история. 

Какви изненади предстоят в най-родолюбивото телевизионно предаване, зрителите ще видят в  "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.