В края на миналата година възрастната жена изпратила писмо до тенисиста

Световноизвестният тенисист Рафаел Надал трогна своя 92-годишна фенка от Мексико. В края на миналата година възрастната жена изпратила писмо до световния номер  №1 с пожелания да се възстановява бързо след контузията, която получи на "Australian Open", съобщава Gong.bg.

"Скъпи Рафа, през декември ти написах писмо и го изпратих до твоята академия в Испания на Балеарските острови. Знам, че си зает, търчейки из целия свят, и може би не си го получил. Аз съм 92- годишна жена, тенисистка и голям фен. Гледам всичките ти мачове, ако са на разсъмване, си слагам аларма, за да съм сигурна, че ще се събудя навреме, за да гледам. Много съжалявам за случилото се в Австралия, надявам се на пълно възстановяване. Знам, че ще си в Акапулко в края на месеца. Иска ми се да дойда, но за мен вече е трудно да пътувам. Ще ми донесе огромно удоволствие, ако някога можеш да отговориш на писмото ми", написала жената в писмото. 

Правнучката на дамата снимала писмото и го публикувала в Twitter с призив към Надал: "Моята прабаба е фен №1 на Надал и му изпраща писма постоянно. Все още не е получила отговор. Пиша съобщение до Рафа тук. Ще направи прабаба ми много щастлива, ако Надал прочете това."

Съобщението мигновено се превръща в хит и получава 13 000 харесвания и 16 000 ретуита, а два дни по-късно, младото момиче и нейната прабаба получават дългоочаквания отговор: "Скъпа Дебора, моля те поднеси моите благодарности на твоята прабаба за емоционалното ѝ писмо, то ме разчувства дълбоко. Получих всичките ѝ писма и те значат много за мен. Благодаря". 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.