Най-родолюбивото предаване отново ще предложи неочаквани обрати от 16.00 ч. по NOVA

Драматична битка ще могат да видят зрителите отново в най-родолюбивото предаване "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA. Епизодът днес ще приключи с най-феноменалния обрат в историята на предаването до момента.

Преди това забавлението е гарантирано от звездните отбори. В четата на Юлиан Константинов ще се състезава "Жената на всички времена" и бунтарката на българската естрада – екстравагантната Петя Буюклиева. Рамо до рамо с нея ще са младата певица Дивна и един от любимите комедийни герои Силвестър Силвестров. 

Другият капитан Андрей Слабаков е поканил в отбора си Богдан Томов, Виктория Величкова – по-известна като Вики от "Мастило", и едно от големите открития на X Factor – очарователната Невена.

Двата отбора ще се впуснат в оспорвана битка, бранейки всяка точка, така че до незабравимия финал няма да има почти никаква разлика в резултатите. Освен познатите игри участниците ще простират, ще карат самолети, ще разплитат ребуси и ще плуват в лютеница. 

Освен гарантираното забавление и научаването на нови факти за родината, "Аз обичам България" показва макети и на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито", а в епизода днес зрителите ще видят макет на църквата "Света София".  

Не пропускайте "Аз обичам България" днес от 16.00 ч. по NOVA.