Зрителите ще видят първите впечатляващи превъплъщения на български звезди в световни изпълнители по NOVA

“Надяваме се, че шести сезон на “Като две капки вода” ще е невероятен. Предишните пет бяха страхотни. Кастингът на участниците е страхотен. Тази вечер ще разберем дали Златка Райкова пее и как се справя с английския Софи Маринова. Известни са двама от членовете на журито – Хилда Казасян  и Фънки, а третият е голяма изненада”, разкриха Зуека и Рачков броени минути преди старта на шоуто за звездни преобразявания.

“Не сме си подготвили коронните номера. Всичко се решава на тая сцена.”, разкриха двамата водещи и обещаха много изненади.

"Като две капки вода" е нашето дете и винаги се вълнуваме на старта на това шоу. За тези пет години много от популярните лица, които бяха на сцената, успяха да преобърнат представата за себе си. Такъв е случаят с Криско, който доказа своите качества и професионално отношение", разказа Магърдич Халваджиян в "Здравей, България". Продуцентът на шоуто допълни, че кастът по традиция е изключително разнообразен, а зрителите отново ще имат възможност да променят нагласите си за някои от звездните участници.  

"В шоуто съм от създаването на "Като две капки вода". Истината е, че обикновено артистите имат притеснение, което изчезва след втори-трети лайв. Нормално е всички да искат да се представят великолепно, но добрата част е, че шоуто няма състезателен характер, а всички се подкрепят до последно. Затова и ги съветвам истински да се забавляват“, сподели пред водещата Гала в "На Кафе" вокалният педагог на шоуто Етиен Леви.

Популярният изпълнител, който беше гост в студиото заедно с Борислав Захариев, не пропусна да отбележи, че актьорът е изключително отговорен и лежерен образ като Боби Турбото може да бъде изигран с лекота единствено от професионалист като него. "Етиен ми помага изключително. Добивам все по-голяма увереност по време на вокалните репетиции и се надявам да се справя добре", заяви Борислав, който тази вечер ще влезе в първия образ в култовото шоу.

Не пропускайте старта на "Като две капки вода" по NOVA