В момента по NOVA Софи Маринова ще се превърне в рок легенда, а Златка ще остави сексапилното излъчване в името на българската естрада

Нови образи, преобразявания в големи звезди от световната сцена и добро настроение очакват осемте участника по време на втория лайв на култовото шоу "Като две капки вода". Победителят от първото шоу – Константин, ще трябва да остави настрана мъжкарското излъчване и да се превърне в чувствената Алла Пугачова.

"Усещам се като обезчестен след първата ми поява", шегува се певецът, който признава, че отношенията с участниците и екипа са много по-важни от победата. Новият образ, който ще изправи за първи път Коцето на токчета, ще бъде предизвикателство не само като визия, но и като изпълнение. "В началото бях по-скован, но после се разгърнах като ветрило. С Гъмов коментирахме, че в крайна сметка ще ми се получи женският образ, защото имам големи гърди", продължава в своя забавен стил първият победител, който вече се подготвя за шоуто в момента по NOVA.

След танците на Михаела Филева сексапилната Златка Райкова ще влезе в образа на Ваня Костова и  за целта ще трябва да наблегне на вокално изпълнение и силно присъствие. Софи Маринова ще се впусне в рок преобразяване като фронтмена на емблематичната група Scorpions. "Не знам текстовете, но обичам да слушам тези парчета. Надявам се да се справя добре с тази група!", споделя след впечатляващата си първа поява любимката на публиката.

Как ще се справят останалите участници? Кой ще бъде победител във втория лайв на уникалното шоу за преобразявания? Ще разберете в "Като две капки вода" в момента по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.