Иван Юруков получи поздравления от жури и колеги за превъплъщението си в Ейми Уайнхауз

Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин Славчев по време на третия лайв на култовото шоу "Като две капки вода". Изпълнението на Somebody To Love в оригинална тоналност, емоцията в мимиките и жестовете и автентичната визия изправиха на крака публиката, която превърна Славин и в победител за вечерта. Голямата изненада за всички беше и трансформацията на Иван Юруков в Ейми Уайнхаус. Актьорът съумя да представи излъчването на меланхоличната и същевременно бунтарски настроена певица.

"С Тина Търнър успя да хванеш мерките на шоуто! С образа на Майкъл Джексън скочи право в него", заяви гостуващият съдия Джуди Халваджиян след появата на Гери-Никол. Поп сензацията показа вокална прилика с образа на младия Джексън, споделяйки, че това е и нейно любимо парче. Константин получи поздравления лично от Папи Ханс, който сподели от публиката: "Имам да уча от теб! Това беше страхотно!".След колоритния образ фолк изпълнителят дори получи покана от Джуди Халваджиян да се включи в епизоди от поредицата "Бай Брадър".

Снимки от третия лайв на шоуто може да видите в галерията ТУК 

Софи Маринова показа, че няма образ, който да ѝ попречи да се забавлява напълно. Макар и да не успя да овладее английския език, Софи влезе в ролята на момчето, превърнало с в идол на милиони тийнейджъри. "За момент я помислих за Мими", заяви Развигор Попов, който влезе в ролята на вълка, за да партнира на Марги Хранова за образа на Мими Иванова. Борислав Захариев получи поздравления от Хилда за образа на фронтмена на Metallica, а Златка Райкова предизвика противоречия в журито с трансформацията си в Лу Бега.

Следващата седмица Боби ще трябва да подпали сцената като Джеймс Браун, докато Златка опита едно от многото лица на Мадона. Марги ще учи изкуството на танците заради Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се превърне в самата Маргарита Хранова. Константин ще се върне към балканските ритми с Васили Карас, а Гери-Никол ще влезе в образа на световната хип-хоп звезда Cardi B. Иван Юруков ще се завърне към тийнейджърските години, преобразявайки се в един от емблемтичните участници на X Factor България – Кристиан Костов. Славин ще се изправи пред нови вокални и артистични предизвикателства с образа на Кристина Агилера.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.