Екипите, пристигнали на място, са констатирали смъртта на детето

Линейката не е закъсняла за починалото 17-годишно момиче в София. Екипите, пристигнали на място, са констатирали смъртта на детето.    

В 20:09 часа вечерта на спешния телефон получават сигнал за припаднало 17-годишно момиче в двора на столичното 96-о училище.

"Едно момченце я държеше и с водичка се опитваха да я свестят. Но детето не се свести. Питах: "Звъняхте ли на Бърза помощ. Казаха, че са звъняли, и продължаваха да звънят", разказва охраната Димитър Василев.

НАПРЕЖЕНИЕ: 17-годишно момиче почина в училище

"Линейката тръгва веднага и в 20:20 часа, тоест - за 11 минути е на мястото. За съжаление, само сме регистрирали, че момичето е починало. Това, което майката е казала е, че преди е имало такива припадъци. Те не са могли да установят защо се е случва това", поясни Катя Сунгарска.  

Малко по-късно е повикана линейка за майката  на починалото дете, която получила тежка нервна криза, но от кадри на Бърза помощ виждаме, че линейката е посрещната агресивно. 

Все още не е ясно защо припадъкът на момичето е довел до смърт. Според полицията не е имало данни за криминално престъпление. 

Майката и братът на детето отказаха да коментират пред камера случая, но пък казаха, че детето е било уплашено и след това е започнало да припада.

Още по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.