Тази информация потвърди за NOVA собственикът на фирма "Юнион Ивкони"

Автобусът е пътувал с 96 км/час. Информацията я има в GPS-а. Тази информация потвърди за NOVA собственикът на фирма „Юнион Ивкони” Ивайло Константинов. Изказването му беше по повод тежката катастрофа на магистрала „Тракия”, която рани десетки и отне няколко човешки живота.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ТЕЖКАТА КАТАСТРОФА

„Искам да изкажа съболезнования на близките на починалите. Имам информация от нашия директор „Експлоатация” на вътрешни линии, който е на мястото на инцидента. Всички страни единодушно твърдят, че автобусът е бил изхвърлен от пътя от завъртял се на магистралата автомобил”, заяви за NOVA Ивайло Константинов, собственик на фирма „Юнион Ивкони”.

„До Сливен е пътувал друг шофьор. Пътниците също го потвърдиха. Шофьорът е застъпил от Сливен – младо момче на 30-32 години. Преди да застъпи в този автобус, е пътувал 2-3 часа, като преди това 3 дни е почивал”, добави Ивайло Константинов, собственик на фирма „Юнион Ивкони”.

Движението по АМ „Тракия“ при км 27, в района на Вакарел, се осъществява двупосочно в платното, в посока Бургас, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКИЯ ИНЦИДЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.