Престижната класация изготвя списание „Time”

Звезди от Холивуд и музикалната сцена, активисти и бизнес титани уважиха гала вечерта, организирана от списание „Time” по повод обявяването на тазгодишната класация за най-влиятелните хора в света. Събитието се проведе в Ню Йорк във вторник вечер. А присъстващите минаха по червения килим с тоалети, достойни за модни награди.

СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВИЖТЕ ТУК

Певицата и актриса Дженифър Лопес и кинолегендата Мия Фароу изразиха подкрепата си за кампанията #MeToo, насочена срещу сексуалното насилие.

Световноизвестната телевизионна водеща Марта Стюарт и актрисата Линда Картър пък заявиха, че застават зад каузата за контрол върху оръжията в САЩ. Инициативата подеха ученици, оцелели след стрелбата в гимназия във Флорида през февруари.

Принц Хари, лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун и американският президент Доналд Тръмп също присъстват в класацията на „Time”, но не се появиха на червения килим в гала вечерта.

Сред най-влиятелните личности за изминалата година се нареждат още журналистите от „The New Yorker” и „The New York Times”, които първи разкриха сексуалните посегателства в Холивуд; Джанет Мок - активистката, защитаваща правата на транссексуалните; и жена, чиято мисия е да се бори срещу гениталното осакатяване на жени в Кения.

Гала вечерта, организирана от американското издание, е посветена на хората, които използват славата си, за да допринасят за важни промени в обществото.

Ето още някои интересни галерии от света на звездите:

Най-несполучливите снимки на големите красавици (ГАЛЕРИЯ)

Факти за холивудските звезди, на които трудно ще повярвате (ГАЛЕРИЯ)

Звезди, за които не подозирате, че са роднини (ГАЛЕРИЯ)

15-те най-сексапилни многодетни майки на Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

15 любопитни факта за най-касовите филми на Холивуд (ГАЛЕРИЯ) 

Най-впечатляващите рокли в историята на Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

Именията на звездите (ГАЛЕРИЯ) 

Децата-чудо на Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

20 звезди, които се показаха без грим (ГАЛЕРИЯ)

11 звезди с дефекти във външността, за които може би не знаехте (ГАЛЕРИЯ)

Миньончета за милиони: Секси, горещи и неустоими (ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.