Геогри Илиев унищожил част от доказателствата срещу себе си

Окончателно началникът на полицейското управление в Раковски Георги Илиев остава за постоянно в ареста. Това постанови Апелативният съд в Пловдив. Мотивите – полицейският шеф е изгорил част от доказателствата срещу него.

Решават дали да оставят в ареста началника на полицията в Раковски

Остатъците от унищожените документи са открити в кошче в кабинета за разпити в районното управление. Магистратите смятат, че има опасност Илиев да извърши и друго престъпление срещу правосъдието, ако бъде освбоден.

Оставиха зад решетките началника на полицията в Раковски

Днес в съда полицейският шеф се яви с двама адвокати. Те изтъкнаха, че в клиента им не са открити парите от подкупа и не е ясно на кого са дадени. Адвокатите взривиха съдебната зала с изказването си, че с отстраняването на полицейския шеф се цели разчистването на пътя на контрабандисти на цигари.

Началникът на полицията в Раковски изнудвал заподозрени

"Публична тайна е, че уличните продавачи на цигари зареждат от складове.Често полицията хваща и складовете. Складовете не са на Луната, за да не се хващат редовно складовете, някой който ги намира, не трябва да ги намира. За да не ги намира трябва да е мотивиран. Ако някой не може да бъде мотивиран да не намира нещо, го сготвят", заяви адв. Стоян Донков.