Тя е настанена в реанимацията на болница „Токуда”

Онкоболната Теодора Маджарова се прибра в България.

Тя е настанена в реанимацията на болница „Токуда”. Оттам съобщават, че състоянието й е тежко заради онкологичното й заболяване и заради дългото пътуване от Сао Пауло, през Истанбул, до София.

От външното ни министерство осигурили санитарен коридор през границата, така че пациентката да бъде превозена с линейка по най-бързия начин. Сега медиците полагат усилия да стабилизират жизнените й функции.

„Състоянието на Теодора беше стабилно в Истанбул и вече е в България”, заяви пред NOVA българският консул в Турция Ангел Ангелов. „Тук получихме пълно съдействие от турските власти”, обясни още Ангелов.

Теодора Маджарова отпътува от Истанбул за София с линейка

Близките на тежко болна българка не могат да я приберат у нас

Здравните власти проверяват дейността на медиума Кармен Лазарова

Теодора пристигна на летището в Истанбул снощи. На място беше посрещната от консула. Веднага след това е отпътувала за София в специално оборудвана за целта линейка.

Състоянието на младата жена се влоши много рязко по време на пътуване до Бразилия, където е търсила помощ от съмнителен лечител. Теодора и съпругът й дълго време не можеха да се приберат. След медийния шум се събраха средства за транспортирането   

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.