Бой и маневри по пътищата - има ли кой да ги спре?

Рецидивистите на пътя да полагат общественополезен труд. Това предлага психологът Христо Монов на фона на зачестилите случаи на агресия и опасни маневри по родните пътища. 

"Има държави, в които рисковите шофьори и нарушителите на пътя са задължени да полагат обществено полезен труд в ортопедичните отделения", заяви той за "Здравей, България". 

АКЦИЯ "НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ": Над 200 длъжници останаха без книжки

"Виждаме едни влакове, които са като факли, виждаме едни автобуси, които са като ковчези", коментира Йонко Иванов, председател на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка   коментира случая, в който родителите си оплакаха, че детето им е блъснато от велосипедист, който впоследствие е избягал: „Има специални места, на които велосипедистите могат да управляват своите велосипеди. Има и специални изисквания. Но няма кой да ги следи”

Най-младият игумен хванат зад волана пиян и без книжка

„В моя квартал, „Овча купел”, изчезна половината от платното, защото някои искали да карат колело. В един град като София много хора биха искали да се спасят от напрежението, карайки колело. Правете го там, където е добре да го правите и за собственото си здраве!”, допълни на свой ред Монов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.