Софи Маринова сбъдва мечтата си с превъплъщение в големия Васил Найденов – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След победата на Иван Юруков, талантливият актьор ще се изправи пред най-необичайния образ, който Бутона на късмета му поднесе от началото на сезона. Шарл Азнавур ще бъде заменен от не кой да е, а колоритният български певец Милко Калайджиев с песента "Шушана".

"Милко е разпознаваем със стила, движенията си и разбира се, песните, които стават известни за почитателите на всички стилове – едни ги харесват, други гледат на тях с хумор. Иван ще трябва да даде воля на емоциите и най-вече на онова безкрайно усещане за забавление", коментират педагозите в култовото шоу за преобразявания.

Софи Маринова ще сбъдне една от мечтите си – да бъде самия Васил Найденов. "Още преди началото на шоуто тайно се надявах да ми се падне. Минаха толкова големи имена, а сега се задава едно от най-важните за мен!", заявява Софи, която се вълнува от образа и оценката на големия български изпълнител.

В понеделник вечер в ефира на NOVA отново ще заблестят разнообразни превъплъщения и истински звезди. Златка ще влезе в образа на Фърги, а Константин ще запее народна песен в традиционна носия за образа на Бинка Добрева. Марги Хранова ще бъде Мадона, а Гери-Никол ще разбере какво е да си Краля на рока като Елвис Пресли. Боби Захариев ще припомни забавното и носталгично звучене на Лея Иванова, а Славин ще се възползва от съветите на Марги Хранова в своето преобразяване в голямата българска певица.  

Не пропускайте "Като две капки вода" в тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.