Tяхната поява предизвика вълна от закачки в социалните мрежи

Сватбата на Меган и Хари мина като по конец. Булката и младоженеца бяха елегантни и красиви. Така изглеждаха и гостите, които бяха специално подбрани. Изненадващото е обаче, че сред тях бяха и две бивши приятелки на младоженеца – Челси Дейви и Кресида Бонас. 

И въпреки, че да поканиш старата си изгора на сватбата си не е най-традиционното нещо, за Хари това решение не е чак толкова странно. 

ВИЖТЕ ТЕХНИТЕ СНИМКИ ОТ СВАТБАТА

Появата на двете симпатични блондинки предизвика вълна от закачки в интернет. А социалните мрежи изригнаха с коментари по случая. Дейви стана обект на шеги заради странното си изражение по време на брачната клетва на Хари и Меган. 

"Това трябваше да бъда аз"...

Романсът на Хари и Челси продължи няколко години и беше по времето, когато принцът беше в средата на 20-те си години. Историята им беше драматична, с върхове и спадове, събирания и раздели. Последният им опит да се съберат беше през 2011-а година.

През следващата година Хари започна да се среща с Кресида. Те бяха заедно 2 години и се разделиха през 2014-а.

Говори се, че и в двата случая причина за раздялата е било огромното медийно внимание.

„Кресида е много мил и земен човек. Изобщо не говореше за Хари. Тя не е такъв човек”, споделя пред People неин състудент от Консерваторията за музика и танц „Тринити Лабан”.

След раздялата си с двете, Хари запазва добри отношения с тях. Достатъчно ли са близки обаче, за да ги покани на сватбата си?

"Бившите на Хари по време на сватбената церемония", гласи този туит. 

СНИМКИ ОТ СВАТБАТА НА ГОДИНАТА ВИЖТЕ ТУК

Истината е, че младият принц се движи в едни и същи социални кръгове с тях. Бонас е близка приятелка с неговата братовчедка – принцеса Южени. А през март 2015-а и юни 2016-а Хари беше забелязан в публиката на участия на Кресида.

Що се отнася до Дейви, през юни 2016-а, едва няколко седмици преди Хари да срещне Меган, тя заяви в интервю, че двамата с принца още комуникират.

„Смятам, че винаги ще бъдем добри приятели”, сподели тя за The Sunday Times.

Всъщност на сватбата си Хари следва примера на семейството си. На сватбата си с Кейт Мидълтън през 2011-а Уилям покани 5 от своите бивши приятелки – Джесика Крейг, Роуз Фаркухар, Оливия Хънт, Арабела Мъсгрейв и Изабела Анструтер-Гуг-Калторп.  

Ако се върнем още по-назад на сватбата си с Даяна техният баща Чарлз покани Камила Паркър-Боулс, понастоящем негова съпруга. Там беше и друга негова бивша приятелка – лейди Сара Спенсър, която всъщност бе на сватбата, защото… беше сестрата на булката.  

Още любопитни новини за сватбата на годината:

Знаменитите гости на сватбата на принц Хари и Меган (ВИДЕО+СНИМКИ)

НА ЖИВО: Меган Маркъл тръгна от хотела (ВИДЕО)

НА ЖИВО: Принц Хари и Меган Маркъл си казват заветното "Да" (ВИДЕО+СНИМКИ)

В РОДИНАТА НА БУЛКАТА: Американците следят сватбата на Хари и Меган (ВИДЕО)

Принц Хари и Меган ще са херцог и херцогиня на Съсекс (СНИМКИ)

Меган Маркъл: Баща ми няма да присъства на сватбата

Принц Джордж и принцеса Шарлот ще бъдат сред шаферите на сватбата на Хари (ВИДЕО)

Първите годежни снимки на принц Хари и Меган Маркъл (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.