"Както е бил за бизнеса, така се оказва защитник на пенсионерите", заяви депутатът

„Покрай джендър идеологията политиците започнаха да си сменят не само пола, но и убежденията и предизборните програми”, заяви зам.-председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Искрен Веселинов в декларация от името на група.

Марешки за въоръжението: Ако останат пари, тогава да купуваме луксозни играчки

Веселинов визира предходната декларация на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки. Той нарече твърденията му „ловък политически пирует“.

„Следим творческите превъплъщения на един политически лидер, който през последните месеци прави ловки пируети в политическото пространство. Това е силна страна на един артист – да може да има своите творчески превъплъщения”, заяви Веселинов.

НА ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ОРЪЖИЕТО: ВОЛЯ против модернизацията на армията

„Както е бил за бизнеса, така се оказва защитник на пенсионерите”, допълни той. По думите му това е силна страна за един артист, но въпросът е дали един политик трябва да има такива превъплъщения.

„От първия ден в това Народно събрание „Обединените патриоти” винаги сме отстоявали нещата, за които сме влезли в управлението”, заяви депутатът.

НОВА ТЕХНИКА ЗА АРМИЯТА: Купуваме изтребители и бойни машини за Сухопътни войски

„Въпросът за превъоръжаването е въпрос за национална сигурност и на национална чест“, каза Веселинов.

По думите му се пренебрегва и умишлено не се забелязват усилията на настоящото правителство и в частност на вицепремиера Красимир Каракачанов. Той изрази пълната подкрепа за превъоръжаването на армията и изрази надежда в парламента да има консенсус.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.