Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на късмета продължава. В предаването на 14 юли по NOVA Захари Бахаров отпътува за град Левски, където гостува на Александър Тотев. 27-годишният късметлия си спечели фантастичните 500 000 лева от билет „Супер Лото+ 2017“.

„До една седмица парите ми бяха преведени до стотинка“, разказа късметлията. Първото нещо, за което е похарчил част от сумата, е за построяването на къща на своите баба и дядо. Късметлията планира да инвестира част от парите за отварянето на магазин, в който ще работи неговата майка. С печалбата щастливецът си е купил луксозен автомобил, в който повози Захари по улиците на град Левски. Александър планира и пътешествие в Англия заедно със свои приятели.

„Национална лотария дава шанс на обикновени хора като мен, да сбъднат мечтите си“, каза големият късметлия.

Рая Пакова посети Николай Методиев от град Сливница, който забогатя с 200 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони“. Международният шофьор и съпругата му споделиха, че живеят по-спокойно след печалбата. „Първото нещо, което направих с парите, е погасяване на заема, който имах“, разказа Николай. След това със съпругата му са били на почивка. Благодарение на печалбата Николай ще стартира собствен бизнес.

Национална лотария провери как се чувства късметлията Никола Иванов и шофира ли страхотния автомобил, който си спечели от играта „На крачка от късмета“. „За първи път получавам и карам чисто нова кола“, разказа Никола. Той сподели, че е много щастлив с придобивката си. „Чувството е уникално. Няма нищо общо с кола втора употреба“, категоричен е късметлията.

Милена Антонова, която спечели 45 000 лева от „Сейфове“, е направила подарък на съпруга си – чисто нов семеен автомобил. „Това е нашата сбъдната мечта“, каза с вълнение Милена. Победата и участието си в предаването определя като голям късмет.

Лятната обиколка премина и през Евдокия Кривошиева, която грабна 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Дубай от играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. „Видяхме красотите на Дубай. Всичко беше организирано перфектно. Дубай е страхотен - коренно различен свят“, разказа Евдокия. По-голямата част от парите късметлийката ще вложи в своя магазин за ядки, бонбони, подправки и семена.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA