Той коментира фалшивите новини, че там умишлено се заразяват животни с цел тайно да бъдат вкарани мигранти

Вицепремиерът Красимир Каракачанов поиска от ДАНС да провери откъде идват фалшивите новини за Странджа. А именно, че там умишлено се заразяват животни с цел да се отнеме поминъкът на хората, районът да се обезлюди и тайно да бъдат вкарани мигранти.

БИТКА С ЧУМАТА: Зоната на наблюдение излиза извън Болярово

„Тези антидържавни конспирации трябва да се проверят. С очите си се убедих, че хората там са убедени, че това е вярно”, коментира в „Здравей, България” евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Собственик на ферма: Няма да ме убедят за втора проба със смяна на ветеринарния лекар

„Българското общество няма доверие на държавата и за това е виновно политическото говорене през годините, от което и ние сме били част. Убеден съм, че има провокатори в Шарково. Те не различават коза от котка, но защитават козичките на някой си и се хвърлят агресивно срещу полицейските служители. Категорично се търсеше някаква провокация там”, на мнение е Джамбазки.

Цветанов: Имаше слаба информираност за потенциалната заплаха от чумата

Той коментира и въпроса има ли раздор в „Обединените патриоти” и скарани ли са лидерите на патриотичната формация.

„От много време говорим за нуждата от обединение на българския национализъм. Ефектът е постигнат и това са „Обединените патриоти”. Ако се явим по отделно на избори, резултатът ще бъде един и видим и вече сме го правили. Ефектът от обединението е много по-голям, без значение от остротата на характерите”, заяви Ангел Джамбазки.

ПОЛИТИЧЕСКИ ВОЙНИ: Възможни ли са предсрочни избори?

Той призна, че между тях често има непремерени думи и по-висок тон и по думите му няма как да се отрече, че това оставя лошо впечатление у хората.

Евродепутатът бе помолен да коментира и искането да бъдат закрити центровете за бежанци.

Каракачанов: Има трусове в коалицията на Патриотите

„Безумие е в центъра на столицата да правиш центрове за нелегални мигранти. Само преди година улиците „Пиротска” и „Мария Луиза” бяха Багдад и Кербала. Имаше непрекъснати кражби и побоища”, коментира Джамбазки.

"ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН": Волен Сидеров нападна Валери Симеонов (ВИДЕО)

„Тази ограда по границата, колкото да й се подиграват и да я осмиват, тя има своя физически и психологически ефект”, заяви евродепутатът от ВМРО, допълвайки, че нелегалната миграция не трябва да бъде допускана по никакъв начин на територията на България.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.