Любоздрав Недев има нужда от 22 000 евро за спешно лечение в Германия

Мъж от София има нужда от помощ. Любоздрав Недев е диагностициран с рак в същия месец, когато става баща за първи път. Той е на 33 години, активен колоездач и непушач. Нуждае се от спешно лечение в Германия.

Любоздрав е отгледан от самотна майка. Започва да работи още през тийнейджърските си години, за да помага с плащането на сметките. Когато се дипломира като телекомуникационен инженер, той среща Мария. През декември 2017 г. се ражда първото им дете.

Същия месец обаче той чува страшната диагноза - карцином на ректума с множество разсейки в черния дроб. Предложено му е лечение в Германия, което да намали разпространението на болестта, за да може да бъде опериран. За целта са необходими 22 000 евро.

Семейството му стартира дарителска кампания за събиране на средствата. Близките му се надяват парите бързо да се съберат, за да има шанс един баща да живее и да отгледа детето си.

Ако имате желание и възможност да помогнете на Любоздрав, можете да го направите ТУК: https://www.justgiving.com/campaigns/charity/kidscare/lubo.

Можете да се свържете с близките на Любоздрав на Facebook страницата, която е направена в негова помощ: В помощ на един млад татко ЛюбоЗДРАВ.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.