Пострадали са четирима души

Четирима души пострадаха при катастрофа в района на 105 км на АМ „Тракия“ в събота. В автомобила е имало общо петима души, сред които и едно дете. Двама от ранените са в болница, с опасност за живота. 

Наложи се екипи на място да разрежат автомобила, за да бъдат извадени пострадалите. Те са с различни наранявания, но опасност за живота им няма. В близост до мястото на катастрофата е имало и линейка от София, като медицинският екип се е включил веднага, за да помогне. Инцидентът станал, след като шофьорът на колата загубил контрол над управлението или е засечен от друг автомобил. Така превозното средство се качило върху разделителната мантинела между двете платна.

СНИМКИ ОТ ИНЦИДЕНТИТЕ ВИЖТЕ ТУК

Инцидентът станал причина за последвалите две верижни катастрофи. При едната водачът на турски тир намалил рязко скоростта, виждайки усложнената обстановка на пътя, а в камиона последователно се ударили четири леки автомобила.

Пиян надзирател прегази 16-годишно дете в Пазарджишко

Други четири автомобила пък се сблъскали от другата страна на аутобана, пак заради намаляване на скоростта.

В задръстването стават и още няколко по-леки катастрофи. Образува се 10-километрова тапа. В задръстването попаднаха десетки тирове и автобуси.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.