Теменужка Хаджиева страда от тумор на белия дроб

Майка на 2-годишно дете се нуждае спешно от средства, за да живее. Теменужка Хаджиева страда от тумор на белия дроб. Лекари от болница в Турция дават надежда, че може да оздравее. За лечението й обаче са необходими между 37 и 50 000 долара.

През месец февруари жената се разболява от грип, който прераства в пневмония. След преглед Теменужка чува най-страшното - че има тумор на белия дроб. Така животът й в миг се преобръща.

След четири курса химиотерапии се установило, че образуванието е намаляло, но с много малки проценти, които са недостатъчни. Назначили й по-силна химиотерапия. Получава усложнения. Тежкото й състояние й отнело и най-ценното – възможността да се грижи за 2-годишния си син.

Това, че се влошава непрекъснато, накарало семейството да потърсило помощ в болница в Турция. Започва лечение там, но заради увеличените размери на тумора, освен химиотерапия, се налага и трансплантация на стволови клетки. Процедури, за които се искат много средства.

Близките й нямат тези пари, а нямат и време, защото до 25 септември трябва да са ги събрали. От седмица Теменужка е стартирала и кампания в социалните мрежи. Събрани са около 30 000 лева, които обаче не стигат.

Ако имате желание и възможност да помогнете на Теменужка, ето данните на дарителската сметка:  

IBAN: BG79UNCR70001523359980
BIC: UNCRBGSF
Теменужка Димитрова Хаджиева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.