Пострадалата се закани да съди отговорните за безпризорните животни институции

Бездомно куче нападна и жестоко нахапа 33-годишна жена в Пазарджик. Инцидентът е станал пред блока, в който живее пострадалата.

Тя твърди, че животното безпричинно се нахвърлило върху нея. Опитала се да се отбранява за това зъбите на кучето разкъсали първо дланта на ръката й. После я нахапало по крака и разкъсало глезена й. Жената паднала на земята и загубила съзнание.

Домашно куче нахапа дете

На помощ се притекли нейни съседи, които я откарали в местната болница. Хората в района се оплакаха, че в квартала обикаля глутница от скитащи се кучета и когато осверипеят от глад, нападат. Пострадалата се закани да съди отговорните за безпризорните животни институции.

„Направо имах чувството, че ще я откъсне, даже не знам как съм се отскубнала от него. Казаха ми, че някакъв човек с бастун го е ударил, за да ме пусне. Тук имам 5 зъба кучешки, а дланта ми е разкъсана. Тук имам една превръзка, където имам цяла дупка и мога да си мушна пръста в нея. Ще съдя общината до дупка на мен щом такова нещо ми направиха, какво могат да причинят на едно малко дете, а тук играят непрекъснато”, заяви пострадалата Мануела Ферер.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.