Вятърът в петък ще е умерен от северозапад, до вечерта ще отслабва и ще обърне посоката си

Тази нощ небето ще бъде ясно, а петъчният ден ще ни посрещне със слънчево време.  Вятърът утре ще е умерен от северозапад  и до вечерта постепенно ще отслабва и ще обърне посоката си от юг.

Утрото ще е малко по-топло от днешното със стойности от 4 до 9 градуса. По-топло ще бъде и през деня като се очакват максимални температури между 17 и 22.

Планините ще останат опасни. Времето ще е лъжливо слънчево, тъй като вятърът остава силен, преди обяд временно бурен. На височина 1200 мета ще е към 12 градуса.

През уикенда, както и в началото на новата седмица обстановката относително ще се стабилизира. Вятърът ще е югозападен и температурите ще се повишат. Очакваме живакът в термометрите да надхвърля 20 градуса, на места ще достига дори до 26-27. Времето ще е предимно слънчево, в неделя и понеделник в ранните часове с мъгли и ниска облачност по Черноморието.

В нощта срещу вторник, както и през деня на места ще превали слаб дъжд. В сряда отново ще бъде тихо и слънчево, както и сравнително топло за края на ноември.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.