Колата на изчезналата жена беше открита в карловска автоморга

Тялото на 40-годишната военнослужеща Десислава Стоянова беше открито тази вечер в Сопот. Тя бе в неизвестност две седмици, а от сряда Военна полиция започна издирването й.

В късния следобед в Мездра е задържан рейнджър от Сопот, с когото Стоянова се предполага, че имала интимни отношения. Според източници на NOVA той е задържан на гарата в Мездра този следобед. Мотивите за убийството не са известни. 

При обиск в една от пристройките към дома му, е открито тялото на жертвата. По-рано през деня жандармерия и криминална лаборатория бяха разположени пред дома на военнослужещата в Карлово. Разследващите направиха оглед пред жилищния блок на жената, а до един от автомобилите на паркинга бяха открити следи от кръв. Личният й автомобил беше открит в карловска автоморга. Причините за жестокото убийство се изясняват. 

МИСТЕРИЯ: Военнослужеща от Карлово - в неизвестност от две седмици

Първо беше открита колата на Десислава Стоянова. Според близки и съседи на военната, жената е в неизвестност повече от 14 дни.

Жандармерия и криминална лаборатория бяха разположени пред дома на 40-годишната военнослужеща. Разследващите направиха оглед, а до един от автомобилите на паркинга бяха открити следи от кръв.

ВМА изпрати нов екип на мисия в Афганистан

На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба. Оттогава тя е обявена и за издирване. Все още няма яснота, кога служителката на 61-а стрямска бригада е видяна за последно. Личният й автомобил е открит в карловска автоморга.

Репортер: Илиян Велков 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.