Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Историкът и бивш министър на културата Петър Стоянович открива новата кулинарна седмица в премиерния сезон на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Мария Пръмова, Маргарита Хранова, Адриана Гюзелева и Георги Милков ще се насладят на уют, домашно приготвена храна и много приятни емоции. 

Домакинът ще посрещне гостите в хармоничния си паралелен дом извън София, който перфектно кореспондира с подбраното меню. Свинска плешка в зелев сок, домашно приготвените суджук и сирене са само част от блюдата, които очакват останалите участници. Лекият бишкотен десерт пък ще хармонира отлично с ликьора от орехчета.

Каква изненада за душата ще получат гостите и ще им допадне ли вечерята на Петър? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.