Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Мила Роберт ще направи своя телевизионен кулинарен дебют в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Артистичната певица, художничка и актриса без страх се впуска в състезанието над печката и ще впечатли своите гости Кристина Димитрова, Андреа Банда Банда, Иван Тенев и Ясен Козев със своите кулинарни импровизации.

Певицата ще прояви своята нестандартна творческа натура в приготвянето на вечерята, като водещо в готвенето ще бъде “чувството”. Няма да пести лук и чесън, които определя като свои любими продукти и ги използва “безцеремонно” и в “брутални количества”. Гостите ще бъдат “подлучени”, но и очаровани от нестандартните ѝ, но вкусни импровизации. Менюто включва два вида салати, предястия с яйца и бекон, основно ястие от свинско месо и обичан от всички десерт, поднесени с много истории хумор.

Бохемската атмосфера ще изтика етикета на заден план, а вечерта ще е изпълнена с  музика, разкази за забавни спомени и ръчно изработени персонални подаръци, които са кулминацията на вечерята.

Каква изненада е подготвила Мила за своите гости? И как те ще оценят нейните усилия? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.