Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Ясен Козев поставя с виртуозно изпълнение финала на кулинарната седмица в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Гастрономическите творби на композитора не отстъпват ни най-малко на музикалните и ще доведе истински екстаз сред гостите си  Иван Тенев, Мила Роберт, Кристина Димитрова и Андреа Банда Банда.

Ясен залага на изобилно меню от богати салати, разядки, домашен хляб, торта с мангово сорбе, а основното ястие се приготвя пред гостите. Композирането на вечерята ще предизвика възхищението дори на шеф Манчев, а домакинът не се стеснява да признае, че се вдъхновява от това, което вижда, при приготвянето на своите гозби. Опитът ще се допълва от импровизацията, а готвенето на всяко ястие ще бъде придружено от лекция от кулинарната библия. Вечерта на Ясен е изпълнена с подаръци, емоции и предизвикателства в задушевна и бохемска атмосфера, а на финала звездите ще се обединят около благотворителна кауза.

Какви изненади е подготвил Ясен за своите гости? И кой ще стане “Домакин на седмицата”? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.