Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Мартин Макариев поема режисурата на вечерята  в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Известният кинорежисьор ще превърне своите гости Весела Бабинова, Мира Бояджиева, Митко Кърнев и съпругата му Луиза Григорова в главни действащи лица в кулинарния римейк по Тарантино – “Омразната петорка”. 

Подготовката на вечерта може да бъде поставена в жанра драмеди, а както всеки режисьор за нейното приготвяне Мартин ще разчита на верен и талантлив асистент – неговия приятел Александър Сано. Актьорът вече е участвал в “Черешката на тортата” и ще окаже неоценима помощ от пазаруването до готвенето на ястията. Двамата ще сложат продуктите в тигана още преди да са ги купили, а пазаруването ще бъде изпълнено с импровизации.

Още повече импровизации ще има в кухнята, където ще цари добро настроение и времето ще мине неусетно в шеги. Основното ястие ще бъде "Мъртво теле с лимон" в азиатски стил, придружено от традиционна българска салата, в която няма да бъде спестено лютото, а десертът е невероятна торта с  маскарпоне. 

За мизансцен на своята кулинарна продукция Мартин избира красива къща в планината в близост до река Искър, в която ще посрещне своите гости. Те ще бъдат изненадани още в самото начало с много съспенс и хумор, а вечерта ще премине в приятелски разговори, музикални изпълнения и артистична атмосфера.

Как ще изненада своите гости Мартин? И как те ще оценят неговите кулинарни усилия? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.