Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Весела Бабинова излиза на кулинарната сцена за дебют  в “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по  NOVA. Актрисата ще очарова и изненада многократно своите гости Луиза Григорова, Мира Бояджиева, Мартин Макариев и Митко Кърнев със своите кулинарни умения. 

Пазаруването за вечерята ще премине като детска игра, а изпълнението в кухнята ще бъде професионално. Въпреки че това не е първото ѝ кулинарно представление и обича да готви, Весела няма да бъде подмината от сценичната треска. Готвенето ѝ ще бъде следено с внимание не само от шеф Манчев, но и от нейната майка, макар че тя не присъства физически, но нейните съвети са навсякъде из кухнята.

Менюто включва страхотни банички и чийзкейк за предястие, сезонна салата с китайско зеле, свински бонфилета с гарнитура от ньоки за основно ястие и страхотна бишкотена торта с домашно лимончело. Домашните ликьори семейно производство ще са черешката на вечерта и ще допринесат за доброто настроение около масата и разговорите ще преминат през множество теми, а гостите ще разкрият как “селото се озова в града”, като няма да спестят и забавните вицове за стереотипите към някои региони в България. 

Какви подаръци и изненади е подготвила Весела за своите гости? И как те ще оценят нейната вечеря? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони. Гледайте целите епизоди на кулинарното шоу и в NOVA PLAY.