Той е открит в семейното им жилище

Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си във вторник следобед в Ботевград. Трупът му е открит в семейното им жилище в нощта срещу сряда. От МВР предполагат, че той се е самоубил с едно от двете ловни оръжия, които притежавал законно.

Мъж уби жена си при битов скандал в Ботевград (ВИДЕО)

Любомир Аяров намушкал 37-годишната си съпруга Камелия три пъти с нож. Предполага се, че тя е починала от кръвозагуба. Оръжието на убийството е намерено, съобщиха от прокуратурата.

По информация на NOVA мъжът убива съпругата си, след като разбира, че му е изневерила. Тя имала дългогодишна връзка с друг мъж и преди около седмица съобщила това на половинката си. Людмил и Камелия се оженили през 2005 г. Имат две деца - момиче на 14 години и момче на 9.

От 2015 г. до момента няма информация в семейството да е упражнявано домашно насилие. Преди години Людмил имал криминална регистрация за хулиганство. 

Тялото на жената беше намерено на метри от шивашкото ателие, в което работела. Скандалът между жената и мъжа обаче най-вероятно е започнал, още докато тя е била на работа.

Веселин Костов подава сигнал за инцидента на телефон 112. „Видях вече постфактум какво се е случило и се обадих на 112. След като видях, че идват линейката и полицията, видях дъщерята, която се приближаваше към тялото. Отидох, отместих я и я успокоих. Оставих я в ръцете на служител на МВР. Тя имаше много слаби дихателни действия и аз, докато говорех с 112, тялото беше в локва кръв по гръб. Помня, че видях едно колело, но кола не съм видял. /…/ Дамата беше много хубав човек. Имаше доста клиенти в града, не само в квартала. Мъжът го познавах бегло, само се поздравявахме, когато се засечем”, разказа той в ефира на „Здравей, България”.

Разправата между Людмил и Камелия е заснета от общински камери, разположени на улицата, на която се намира шивашкото ателие. „Записите от камерите са предадени веднага на полицията. Самият акт на убийството не се вижда на камерите, но разпрата между мъжа и жената са заснети”, обясни заместник-кметът на Община Ботевград Деян Николов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.