За случката разказва в "Здравей, България" племенницата на Васил Левски Христина Богданова

Нелеп инцидент в центъра на столицата. Мъж падна от Моста на влюбените, но никой не му помогна. За това алармира в профила си в социалната мрежа Facebook племенницата на Васил Левски - Христина Богданова. Тя е и единственият човек, който се притекъл на помощ на пострадалия докато другите шофьори продължили пътя си. Един от тях дори си позволил непристойно поведение спрямо нея.  

„Пълен абсурд”: Шофьори чупят бариерите на жп прелез (ВИДЕО)

За случката разказва самата Христина в "Здравей, България". "Инцидентът се случи в събота следобед. Аз бях в автомобила си, изчаквайки на светофара. С периферното си зрение видях, че нещо голямо пада от моста. Преместих колата, спрях и отидох да видя какво се случва, тъй като междувременно чух и викове за помощ. Видях, че става дума за човек в безпомощно състояние", обясни тя.

Богданова допълни, че мъжът е бил в съзнание, но с много силни болки. Веднага се обадила  на спешния телефон. Полицията и Спешна помощ дошли много бързо и реагирали адекватно. Нелеп инцидент, подхлъзнал се е и изгубил равновесие. Пострадалият е с тежи травми.

ПЪЛЕН АБСУРД: Обратен завой в насрещното (ВИДЕО)

„Това, което искрено ме потресе в цялата ситуация е, че никой не провери дали може да направи нещо. Очевидно спрелият ми автомобил раздразни останалите шофьори. Един от тях си свали прозореца, за да ме напсува по възможно най-грозния начин.Инциденти стават. Това може да е наш близък човек, на когото много държим. И дори не искам да си представя, че няма кой да ти подаде ръка. Понякога такъв инцидент може да коства живота на човек в беда", коментира племенницата на Левски.

„Пълен абсурд”: Как апартамент се превърна в музей на спортни вестници?

Но въпреки всичко не е загубила надежда. „Аз искрено вярвам, че в човека е заложено да бъдем добри. И това да намерим добри, е въпрос на избор. Много ми се иска да се замисляме. Защото ако загубим човешкото в себе си, в какво се превръщаме? Прави впечатление, че лошото и бездушието са все по-чести явления”, заключи Богданова.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.