Абсурдната ситуация е от Пловдив

Автомобили преминават по току-що положен асфалт. Това се случва по време на ремонтни дейности в Пловдив. Сигнал беше изпратен в рубриката „Моята новина”.

Абсурдната ситуация е заснета на кръстовището на бул. „Свобода” и ул. „Водивосток” на метри от Братската могила в града.

„Не беше обезопасено около машините и имаше опасност да пострада някой автомобил или някой преминаващ пешеходец. Изненадана бях от начина, по който се асфалтира и не беше редно така да преминават толкова близо колите", разказа Нели Папазян, която подаде сигнала до NOVA.

БУНТЪТ НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ: Ще емигрират ли шофьори?

"Всеки един такъв ремонт трябва да има организация за движение. Договорът не е "Северозападен", но ще го погледнем", каза кметът на район "Западен" в Пловдив Димитър Колев пред камерата на "Здравей, България", поднасяйки извиненията си към всички тези, които са преминавали по време на ремонта през участъка.

Колев обясни, че първият етап от ремонта е бил от Копривщица - Водивосток, а вторият е бил от Водивосток - Перущица. Самото кръстовище обаче е било оставено за накрая заради топлопровод.

Повече по темата вижте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.