Тази вечер от 20.00 ч. зрителите ще видят новите образи и култови изпълнения в „Като две капки вода“ по NOVA

„Лили Иванова е уникална жена и вероятно най-трудният ми образ до момента! Не репетициите с Жоро Низамов коментирахме колко важни са жестовете, но истината е, че няма нещо, което да не е трудно в този образ“, разказа Милко Калайджиев, който ще се преобрази в примата на българската музика в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA. Известният поп-фолк изпълнител призна, че на няколко от своите участия е направил вокална имитация на певицата, предоставяйи възможност на публиката да бъде жури за една вечер. „Имам автограф от Лили Иванова на двоен албум – пожелавам си да бъда мъжкият й еквивалент!“, сподели певецът, който не скри, че е голям почитател на една от ембелматичните фигури на музикалната сцена.  

ТИТА нажежи сцената до победа в „Като две капки вода“

На 6 май зрителите ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова, а Папи Ханс докосне сърцата на женската аудитория с образа на Енрике Иглесиас. Дичо ще изпее незбравиата балада на U2 - One, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се потопи в дълбоки музикални емоции със Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае отблизо с творчеството на The Weeknd.ТИТА ще вземе малко от италиански чар на Ерос Рамацоти и неповторимото присъствие на Шер за имитацията звездния дует.

Папи Ханс: Мисля, че Стефан Илчев ще е големият победител в „Като две капки вода”

Не пропускайте „Като две капки вода“  на Гергьовден от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY