Братя Аргирови се включиха в единадесетата звездна вечер на „Като две капки вода“

Една от най-силните вечери за сезона премина в култови парчета, неразличими от оригинала образи и компанията на братя Аргирови, които бяха специални гости в журито.

Наградата за пединадесетата нощ на имитациите грабна Дичо, който заедно с победителката от пети сезон Михаела Маринова повлече в танц жури и публика. Рок изпълнителят не само получи поздравления за най-добрия си образ, но и предизвика продуцента на шоуто Маги Халваджиян да излезе на сцената с бурни поздравления.  

Снимки от единадесетия лайв на „Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

„Този „взрив“ от енергия, който понякога ти прави лоша услуга, този път направи блестящо изпълнението ти!“, поздрави Хилда Казасян изпълнението на Петя Буюклиева, която оглави груапа Kiss с китарата на сина си. 

Зад кулисите на единадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода" (ГАЛЕРИЯ)

„За всички сезони, в които са ме имитирали, това е не само най-добрата, но и зашеметяваща имитация. Единственото, за което съжалявам е, че няма да имам толкова дълги и красиви крака“, заяви певицата след изпълнението на Стефан Илчев. ТИТА се изправи пред Crazy на Бритни Спиърс, придавайки момичешко излъчване на песента, създадена в годината на нейното раждане. 

Въпреки трудните събития в личен план, Папи Ханс успя да пресъздаде настроението на един от летните хитове на Криско. „Имитираше по-добре мен, отколкото аз себе си“, пошегува се и хитмйкърът от публиката. Една от изненадите на вечерта беше появата на Благовест Аргиров на сцената, който стана дуетна половинка на Милко Калйджиев – двамата заедно се върнаха в култовите години на близнаците. Деси Добрева сложи най-известния мустак в страната за образа на Милко Калайджиев, а Мария Илиева се преобрази в Емил Димитров, за да разкаже историята за хубавата Джиджи.

На полуфинала на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен образ с Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в образа на Арета Франклин. ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се присъедини към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на свой ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските образа с M People.

Не пропускайте „Като две капки вода“ на 20 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY