Братя Аргирови и Софи Маринова се включват в кулминацията на шоуто – тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA четиримата финалисти в уникалното шоу за преобразявания ще се изправят в решаваща битка за любовта на публиката и голямата награда, които големият финал обещава. За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и ТИТА ще влязат в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител – неповторимата R&B дива Бионсе, а Милко Калайджиев ще бъде Георги Минчев.

 

Стефан Илчев ще заложи на жената, чиято имитация неведнъж му е носела овациите на публиката. „За първи път ще се преобразя в Лили Иванова – до момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа на тази жена. Срещал съм се преди години с Лили Иванова и бях изключително развълнуван“ сподели Стефан Илчев пред Мон Дьо в „Събуди се" . 

Нощта на големия финал на „Като две капки вода“ ще срещне публиката със специални гости, нови дуети и забавни моменти, достойни за шоуто. Папи Ханс и Деси Добрева ще бъдат Васил Найденов и Силвия Кацарова, а Дичо и Петя Буюклиева ще бъдат легендите Ози Озбърн и Лита Форд.

Специални гости ще бъдат братя Аргирови, които ще влязат в обувките на световни изпълнители. С появата си на сцената те ще бъдат допълнени от гласовете на 23 деца от формация „Бон-Бон“, които репетират от дни, за да се включат в ритъма на латино песента. Една от най-запомнящите се дами в историята на шоуто – Софи Маринова, ще се завърне с ново предизвикателство. Този път певицата ще пее в дует със своя син Лоренцо, за да пресъздаде култов тандем от българската музикална история.

Дванадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода" (Галерия)

Кой ще завоюва победата в шоуто? Как ще се справят участниците в дуети и какво ще представят специалните гости – ще научите на финала на „Като две капки вода“ на тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY