Певецът изправи на крака публиката с Лили Иванова и „Камино“

Уникалното предаване "Като две капки вода" приключи своя седми сезон с изключителен успех, налагайки се като най-гледаното шоу в българския ефир този сезон сред зрителите в активна възраст (18-49 г). Бляскавият финал и фантастичните превъплъщения на участниците накараха над 2,2 млн. поне за малко да се докоснат до магията на любимия формат за преобразявания в България. Аудиторният дял е над 46%, докато по същото време, втората по гледаемост телевизия отчита по-малко от 20%.

Стефан Илчев е победителят в седми сезон на „Като две капки вода“. След оспорвана битка певецът грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. На второ място се класира Мария Илиева, а трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и ТИТА.

Тринадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода" (ГАЛЕРИЯ)

„Всеки следващ лайв ми вдъхваше увереност. Аз безспорно бях най-малко популярният артист сред участниците, а „Като две капки вода“ е едно изключително предизвикателство. Образът на примата е подарък за всички зрители, които искаха да ме видят като Лили Иванова“, разказа Стефан Илчев, след като изправи публика и жури на крака с изпълнение на „Камино“.

Зад кулисите на тринадесети лайв в седми сезон на "Като две капки вода" (ГАЛЕРИЯ)

Върховни имитации, въздействащи дуети и хореографията на балета Funky Monkeys превзеха сцената по време на големия финал на шоуто. „Помня как дойде на кастинга на X Factor като плахо момиче, а днес си завършен артист!“, заяви Маги Халважиян, след изпълнението на ТИТА. Певицата направи впечатляваща поява и хореография с едно от култовите парчета на Бионсе – Crazy in love. По време на преобразяването си в Силвия Кацарова и Васил Найденов, Деси Добрева и Папи Ханс измислиха нов дует – „Деспапито“, а продуцентът на шоуто добави, че мечтае за сезон с дуети в „Като две капки вода“.

„Най-трудното решение беше да махна мустака си за шоуто. Дори и за сватбата си не съм премислял толкова! Избрах образа на Георги Минчев, за да напомня на зрителите колко готин човек беше“, сподели емблемата на поп-фолк музиката – Милко Калйджиев, който пресъздаде дрезгавия глас и рок звученето на известния български певец. Малко по-късно Петя Буюклиева и Дичо застанаха на една сцена като дует, за да извисят гласове с безкомпромисното парче Close my eyes forever на Лита Форд и Ози Озбърн.

„Като две капки вода“ е забавление, предизвикателство и училище. Имаше много случаи, в които гледам себе си след изпълнение и си казвам:„Уау! Това наистина ли съм аз?“, разказа Мария Илиева, която заложи на друго амплоа от кариерата на Бионсе. С песента Listen певицата поздрави своята публика и просълзи журито.

В компанията на 23 деца от формация „Бон-Бон“ братя Аргирови направиха своето първо преобразяване на сцената на „Като две капки вода“. Специалните гости представиха дуета на Лучано Павароти и Енрике Иглесиас, предизвиквайки допълнително добро настроение сред публиката.  

 

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY