Веселин напусна надпреварата за 100-те хиляди лева два дни преди финала. Още един ще си тръгне завинаги тази вечер.

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA зрителите ще видят как в Кухнята на Ада ще се нажежи до червено, докато тримата най-добри готвачи на Hell’s Kitchen ще се борят „на живот и смърт“ за победа и ще доказват на шеф Виктор Ангелов, че може да разчита на тях. В битката за 100-те хиляди лева и договор в един от ресторантите на шеф Ангелов ще отпадне още един. Кои от топ кулинарите ще гледаме на финала на втория сезон на Hell’s Kitchen България, ще разберем в 21.00 ч. по NOVA.

Веселин Георгиев беше последният топ готвач в Кухнята на Ада, който напусна завинаги най-горещото кулинарно шоу на финалната права. „Веско, на човек като теб бих поверил не само кухнята си, но и живота си. Изключително достойно представяне. Горд съм“, с тези думи шеф Виктор Ангелов приключи участието на 31-годишния Веселин Георгиев от Ихтиман в Hell’s Kitchen 2019. „Показах себе си в Кухнята на Ада“, заяви Веско след напускането си и сподели, че най-трудните му моменти в предаването са били тогава, когато е трябвало да контролила емоциите си в стресови ситуации.

Дневното предизвикателство, което шеф Ангелов е подготвил на Чилева, Тихомиров и Никола, ще ги изправи пред сериозно изпитание като за най-добрите. Наградата ще ги мотивира на максимум, а ще спечели този готвач, който ще покаже повече въображение, безпогрешни умения, богат арсенал от техники и умение да си играе с вкусове и рецепти като детска игра. Кой ще бъде той, ще разберем след броени часове в предпоследния епизод на Hell’s Kitchen България за 2019 г.

Вечерната резервация ще постави тримата финалисти в Hell’s Kitchen пред неочаквана ситуация. Ще им се наложи да влязат в обувките на шеф Ангелов, но дали ще успеят да заслужат доверието му? Ще има сериозна заявка за безметежно управление на кораба Hell’s Kitchen в открити води, ще има изненадващи саботъори, но и неподозирани помагачи. Един готвач ще покаже скрити заложби и ще се превърне в истински злодей в Кухнята на Ада, а при друг напрежението от наближаващия финал сериозно ще приспи бдителността му. В края на тази вечерна резервация още един ще си тръгне завинаги от Hell’s Kitchen и само 2-ма ще отидат на „кървава битка“ за 100 хиляди лева и договор в един от четирите ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Кои ще се състезават като за последно в четвъртък, 30 май, от 21.00 ч. по NOVA, ще разберем довечера.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA