Вълнуваща кулинарна надпревара тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

След като във вчерашния епизод дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков – елегантната Славея Сиракова, получи оценка 29 точки за своето представяне, тази вечер Мариан Вълев е последният домакин за седмицата. Той има две красиви и безценни помощнички в кухнята в лицето на „златните момичета” – Катрин и Невяна.

Испански кулинарни изкушения от Славея Сиракова в „Черешката на тортата“

Красавиците приготвят вкусно меню, докато домакинът Вълев помага главно „морално”- „Щастлив съм, че вие го правите вместо мен.”, споделя режисьорът. Но за сметка на това е изключително забавен.

Дария Симеонова готви като за Оскар в „Черешката на тортата”

Преди да пристигнат гостите, на масата има брускети с песто, домати и моцарела. А в кухнята са приготвени сьомга с аспержи и десерт „гимнастическа поезия” - ягоди, сладолед и шоколад.

Освен вкусната вечеря, истинската изненада тази вечер са Невяна и Катрин. Те разказват за страстта си към художествената гимнастика. „Ако всеки човек се занимава с някакво изкуство на тази планета, светът ще е много по-красив”, казва с възхищение Деян Донков.

Зашеметяваща кулинарна надпревара в новия сезон на „Черешката на тортата“

За да разберете с колко точки ще бъде оценена вечерята на Мариян и дали гостите му ще разберат кои са „истинските” готвачи тази вечер, гледайте  „Черешката на тортата“  от 20.00 ч по NOVA.